Aftermovie

In een tijd waarin beeldmateriaal de kracht heeft om verhalen te vertellen, zijn aftermovies niet langer slechts een trend, maar een essentieel marketinginstrument voor evenementen van alle soorten en groottes.

Ik begrijp de betovering die schuilt in het vastleggen van de hoogtepunten van een evenement en het creëren van een meeslepende ervaring voor het publiek. Mijn aftermovies zijn niet zomaar een verzameling beelden, maar eerder een kunstzinnige weergave van de sfeer, emoties en opwinding die jouw evenement kenmerken.

Overweeg je om ook een aftermovie te laten maken voor jouw (zakelijke) evenement? Laten we samen brainstormen en jouw visie omzetten in bewegend beeld. Vraag vrijblijvend een offerte aan en neem de eerste stap naar een onvergetelijke aftermovie die de essentie van jouw evenement vastlegt.

“Stijn heeft de video’s voor mijn online cursus ge-edit. En hij heeft een hele leuke “hybride “ video podcast ge-edit waarbij ik in de Bahama’s en mijn gesprek partners in Nederland waren. Het is enorm leuk en van hele goede kwaliteit geworden.

Stijn is prettig om mee te werken, denkt mee, reageert snel en levert wat hij belooft. Hij weet veel van beeld en geluid. Ik raad Stijn dus zeker aan als je iets gedaan wil hebben op het gebied van beeld of geluid!”

Elvira Tibboel-Clemens

Locatie Onafhankelijk Ondernemer

“Super blij met onze mooie en professionele promo filmpje. Zeker een aanrader om het hier te laten maken !!”

Liz Derks

Eigenaresse Mijn Pronkstuk

Laten we in gesprek gaan!

Laat je gegevens achter, en ik neem zo snel mogelijk contact op.