Trouwfilm
Wie zegt dat sprookjes maar één keer verteld kunnen worden? Ik zorg ervoor dat jullie betoverende dag telkens opnieuw tot leven komt in jullie eigen romantische film. Popcorn is optioneel, maar liefde is gegarandeerd!
Bedrijfsfilm
Ik trek alles uit de kast om jouw verhaal te laten schitteren in te gekke bedrijfsfilms. Geen rode loper nodig, we stelen de show gewoon!
Social Media Content
Ik ben hier om jouw bedrijf te voorzien van krachtige videocontent die perfect is afgestemd op social media. Geen lange verhalen, maar korte, pittige video's die je publiek inpakken vanaf de eerste seconde. Laat je merk stralen met video's die passen bij de snelheid van je feed.
Aftermovie
Geen FOMO meer, want ik ben hier om jullie event op een unieke manier vast te leggen. Van gewone bijeenkomsten tot festival aftermovies. Ik draai de camera en zorg ervoor dat jullie momenten niet alleen in het geheugen blijven, maar ook op het scherm.

Onze klanten

Don’t just take our word for it

5/5
Stijn heeft voor ons een film gemaakt van onze bruiloft. Tijdens de dag merk je weinig van het feit dat je gefilmd wordt. Hij doet het op een hele prettige manier een laat je vooral jezelf zijn. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, wat we dan ook vol trots aan iedereen laten zien! Het is echt geworden hoe we het voor ogen hadden. Echt een aanrader!
joyce & Guus de Swart
5/5
Stijn heeft de video’s voor mijn online cursus ge-edit. En hij heeft een hele leuke “hybride “ video podcast ge-edit waarbij ik in de Bahama’s en mijn gesprek partners in Nederland waren. Het is enorm leuk en van hele goede kwaliteit geworden. Stijn is prettig om mee te werken, denkt mee, reageert snel en levert wat hij belooft. Hij weet veel van beeld en geluid. Ik raad Stijn dus zeker aan als je iets gedaan wil hebben op het gebied van beeld of geluid!
Elvira Tibboel-Clemens
5/5
Door Stijn foto's en een video laten maken. Wat een vakwerk, en het resultaat was boven verwachting! Een eeuwige herinnering voor ons, te danken aan Stijn.
Sharona Eykenboom
5/5
Super blij met onze mooie en professionele promo filmpje. Zeker een aanrader om het hier te laten maken!!
Liz Derks

FAQ

Meest gestelde
vragen

*Nee, ik lever alleen afgewerkte en bewerkte video’s af. Het bewerkingsproces is essentieel om de video’s een professionele uitstraling en samenhang te geven. Als professionele videograaf geloof ik sterk in het belang van het bewerkingsproces om de kwaliteit en esthetiek van mijn werk te waarborgen

* Ja, je hebt het recht om de video’s te gebruiken voor jouw bedrijf of evenement, inclusief commercieel gebruik. Ik behoud echter het auteursrecht op het videomateriaal voor mijn portfolio en promotiedoeleinden

*Het gebruik van muziek van derden kan auteursrechtelijke kwesties opleveren. Ik kan je adviseren over het gebruik van rechtenvrije of gelicentieerde muziek voor jouw video

*k ben bereid om te reizen voor opnames, zowel nationaal als internationaal. Reiskosten worden echter in rekening gebracht voor opdrachten buiten mijn gebruikelijke werkgebied

*Ja, ik kan videotranscriptie en ondertitelingsdiensten aanbieden als aanvullende optie voor jouw video

Laten we in gesprek gaan!

Laat je gegevens achter, en ik neem zo snel mogelijk contact op.